torsdag 6 januari 2011

Mycket roligt.

Expressens Emanuel Karlsten: Här är årets bästa Youtube-klipp.


Flickvännen som får utbrott
Fransesca Thorbentsson. Så heter tjejen som får ett vansinnesutbrott för att hon har något att ha på sig inför londonresan. Pojkvännen filmar allt och på bara en månad når klippet nästan en miljon visningar. Fransesca gör dock något bra av det, står för det, talar ut om det och skriver sedan debattartiklar om att "fler borde göra som jag". Ytterligare en youtubestjärna är född.



Levi Klausen intervjuad

Det här är egentligen ett SVT-klipp, men det är på Youtube som det fått spridning och Levi Klausen blev "SD-mannen" med hela Sverige. Den tidigare nazisten förklarar med största möjliga fumlighet varför han är Sverigedemokrat och vad det innebär. Vad han gör i dag? SD förklarade nyss att han inte längre var önskvärd efter att Levi uppmanat alla "nationalister" att "spika fast grishuvud på ytterdörren" för att skydda sig från muslimer.



Regnbågen

En man bor i en nationalpark. Går ut efter regnet och ser den vackraste regnbågen han sett. Inte bara vacker, den tar tag i hela hans känsloliv, ruskar om och ger honom...spader. Av någon anledning lyckas han filma allt, sig själv och hela situationen. Ett av årets mest bisarra och populära klipp.