måndag 8 augusti 2011

Lyckan har kommit åter....

..... Innan jag skulle åka till jobbet idag sa Erik, gud vad du är glad idag jämfört med igår och det har sin förklaring! Igår var jag verkligen arg, bitter, frustrerad och hade lust att döda bokstavlig talat!

Tack vare mitt åter igen fantastiska försäkringsbolag, Länsförsäkringar! Så har olyckan blivit till nästan 100% lycka igen. 

Tycker fortfarande att det är en otroligt tråkig händelse och tråkig avslutning på en annars rolig kväll. Jag ringde försäkringsbolaget på morgon efter jag varit på polisstation igen utan lyckat resultat. Jag samlade ihop de papprena de ville ha. Som tur var är inte länsförsäkringarna paragrafryttare och ordnade upp olyckan åt mig fast det kanske inte var "skyldiga" att göra det. De ersatte mig för precis allt förutom kontanterna jag hade i börsen.

Länsförsäkringarna ersatte, det jag ville ha ersättning för utan diskussion.
Det jag ville ha ersättning för -  var:

  • Körkortet
  • Badkortet
  • Solkortet
  • Displayskyddet på min gamla mobil
  • Mobiltelefonen
  • Börsen
  • Mitt Smink
  • Husnyckeln

Är otroligt glad och förvånad över att jag fick så bra med ersättning. Jag fick en reka att välja valfri butik att hämta ut en ny samsung galaxy s2, vilket jag redan har hunnit göra idag :0) Är fantastisk glad över att jag fick ersättning för låsbytet som bara kommer kosta härliga 1645:- också! Känns super bra för det hade annars varit en väldigt stor utgift!

Det är tur att jag har så fina vänner och familj. Jag och Erik fick sova över hos Mari, natten till söndag. Tack Mari! Och pappa var snabb att komma och hämta upp oss hos Mari, på söndagmorgon när jag ringde och förklarade situationen. Pappa körde hem oss och såg till så vi kom in i våran lägenhet med extra nyckeln! Verkligen Guldvärt! Tack Pappa!

I övrigt är hela mina kropp fylld med blåmärken och smärta! Har knappt kunnat ligga på rygg. Tror det var karusellen vi åkte, jag och Mari. Nu när man inte har lika mycket fett som fungerar som stötdämpare, tog min kropp rätt mycket stryk. Haha. Men kul var det, dock förbannat tråkigt att det aldrig blev någon virvelvind för oss. :( Jag vägde "bara" 75.6 kg i lördags :D Dock har jag ätit som en gris i helgen och ätit upp mig typ 2 kg men det var det lätt värt, för det var gott :D

Ett av mina många blåmärken!