fredag 24 februari 2012

2012, Kändisåret Nr 1 !?! ;)

Idag fick ett mail från en som ville ha kontakt i mig efter att ha varit inne på min bakblogg, det visade sig vara en som jobbade med casting.

Hej,
Jag jobbar med casting för ett nytt bakprogram på
Meter Television. Meter TV gör Sveriges mästerkock för TV4 och nu vill vi sätta
full fokus på bakning tillsammans med Sjuan, systerkanal till TV4.

Skulle du vara intresserad av att söka till programmet som deltagare?

Tydligen ska det komma ett nytt bakprogram på sjuan och det ska vara samma koncept som Sveriges Mästerkock och jag fick förfrågan om jag var intresserad av att söka till programmet som deltagare. Klart man blir smickrad men jag kommer tacka nej! Ni kanske minns i höstas när jag skrev detta inlägg "Vältranad fotbollstränare coachar..." . och sen när jag fick förfrågan om att bli intervjuad i viktklubb -  Susanne Viktsuccé!. Snacka om att det hade varit ett kändisår för mig om jag hade varit med i allt. Haha! Högaktuell i både ett viktminskningprogram och bakningsprogram. Haha. Vilken paradox!

Kul i alla fall att bli tillfrågad även om jag inte antar alla utmaningar! Har även blivit tillfrågad om att vara kursledare i en tårtkurs! Men även där blev det ett "Nej, tack!". Och nu börjar jag nästan fundera på om jag är tråkig? Haha! 


Ikväll har jag varit och gymmat på Stil och då fick jag ett roligt mail när jag var där så då kunde jag hämta ut vinsten på en gång! Extra kul var det när jag inte ens visste att det 100 första vann 400:-. Wow! Vilken belöning! Väldigt roligt! 
Jag ÄLSKAR mail!

GRATTIS
önskar
Mitt Livs StiL!
 
Du var bland de 100 första att testa det senaste inom träning - Milon! Du har nu vunnit ett presentkort till ett värde av 400kr som du kan hämta ut i receptionen! Välkommen!