måndag 12 september 2011

Min vecka...

... har det hänt en del i! :0)

Måndag: Bestod av Shopping och Jobb! Jag shoppade en polotröja och en rosa fleece och nya skor, passade på nu när Stadium har ett så bra erbjudande. Ni kan läsa om det i min viktblogg ;) På kvällen jobbade jag!  Polotröjan fullkomligt älskar jag - Tycker den är superfin!

                                    

Tisdag: Minns jag inte alls vad jag gjorde, förutom att jag var en lektion i skolan.


Onsdag: Jobbade jag hela dagen och sen bar det iväg till Pålänge och se dem spöa Bredåker. Hade sällskap av Eriks mamma. Det var roligt, blir lätt tråkigt att se en match själv.

Torsdag: Tog jag bort mina snygga naglar och bytte till vanliga "tråkiga" fransk.



Efter det var det dags att leka modell för en dag men mer om det i ett annat inlägg. När jag var klar med det och tillbaka till Luleå vid 22.00, åkte jag och Fredde och åt på korvgubben.


Jag förväntasfull innan fotograferingen.
Fredag: Var planen att jag skulle plugga med Mari men mådde inte alls bra, så jag sov större delen av dagen. Mina föräldrar kom på besök en stund och då fick jag detta fina kort av mamma:




Sen hade även mamma med sig denna tekanna från Eva Solo.
Jag valde att köpa denna för födelsedagspengar jag fick när jag fyllde år av mina föräldrar och mormor. Mycket fin!


Så när jag skjutsade in Erik till jobbet, så gick jag och köpte tre nya teer från Thé-shoppen i smedjan, sen köpte jag även lite kläder som jag inte har bestämt om jag ska behålla ännu.

På väg till Eriks jobb behövde vi stanna för att köpa middag till Erik, så vi sprang in snabbt på Ica som finns på bredviken. När Erik har valt den frysmat han ska ha, har jag upptäckt att det finns färska smörgåsar man kan köpa också. Erik har svårt att bestämma sig vilken smörgås han ska ta, när han äntlingen gjort det, frågar hon i kassan om inte jag ska ha en smörgås också, men jag tackar nej. Då säger hon i kassan att vi ska få den smörgås Erik egentlingen först valde, en räkmacka, att vi får ta och dela på den ikväll. Det var verkligen otroligt generöst! Hon sa att ibland får hon sådana infall att hon vill ge. Vi blev självklart oerhört glada! Så detta blev min middag fredagkväll!




Lördag: Jobbade jag hela dagen, sen hade vi bestämt att vi skulle äta god mat och gå på bio och bara mysa. När vi ska åka och hämta maten, så letar börjar jag leta efter min börs men Erik säger "Du, behöver väl ingen börs!" Det jag älskar mest med Erik är nog hur generös han är. Generösare sambo får man faktiskt leta efter. ♥ Våran middag blev Kina mat från Österns Pärla. Vitlöksbröd till förrätt och för min del biff med lök extra stark och ris. Mums! Gällande bion så hoppade vi över den eftersom jag var så trött sen dagens jobb men tänkte då istället gå på söndag.


Söndag: Jobb hela dagen, pizza till middag och somnade i soffan vid typ kl. 19.40 :0) Gick i säng vid kl. 20.00, blev alltså ingen bio och sov hela 14h till strax efter kl. 10.00 på måndagmorgon. Skönt!

Det var min vecka!


Fotografering...

.... på mig från den 8 September.



Så här ser jag ut i dagsläget! Jag har tappat 15-16 kg, så även om jag har kvar dryga 7-8kg, innan jag blir nöjd, är jag rätt nöjd med hur jag ser ut nu med tanke på hur jag har sett ut. Men till nästa sommar ska jag väga 68kg och ha ett bmi på 21.7, det är mitt mål! Och då är det väldigt roligt att ha bilder på sig själv och titta på så man ser någon skillnad. Jag personlingen ser ingen skillnad på Susanne 90kg och Susanne 75kg i spegeln utan det är vågen, mina kläder och människorna i min omgivning som jag har fått lita på när det gäller viktminskningen, alltså att jag faktiskt gått ner i vikt.

Jag valde att ta del av Stadiums erbjudande....

... som jag tipsade er om tidigare!

Det blev ett par rosa nike skor. :0)

Hade ni någon aning om att skor kan bli gamla? Det hade i alla fall inte jag. Så jag fick lära mig något nytt när jag läste nya numret av Hälsa och fitness, tydligen är det så att löparskor har datummärkning och det står ofta på plösen. Så det ska man titta på innan man köper löparskor. Riktlinjerna för hur länge skor klassas som färskvara är ungefär ett par år - det som åldras är gummit och det levande material som sulan består av. Intressant! :0)