onsdag 15 februari 2012

Så GRYM bild ....

.... så pass grym att jag har den som profilbild på facebook. Deee ni! Haha!

Många inser nog inte hur mycket jobb det ligger bakom en sån här kropp. Det är en sak att vara smal och en helt annan att vara vältränad! Precis som att  är man smal betyder inte det automatiskt att man är hälsosam, vilket många förväxlar!



Idag körde jag Bodystep ...

... sen åkte hem en sväng för orkade inte vänta på Stil i 45 min innan nästa pass jag skulle köra skulle börja.  Ett nytt pass jag inte sett att de haft tidigare på schemat - Breakdance, vilket jag tyckte lät både roligt och intressant, så det ville jag givetvis testa! :)

Men jag hann bara hem så ringde en enhetschef och frågade om jag kunde gå ut och jobba natt och då var klockan 19.30 och jag skulle börja kl. 22.00. Jag valde att ta på mig det så då var det bara hoppa över breakdancen, jag får satsa på det nästa gång det är istället. Blev torsk och potatis till middagen och sen gjorde jag mig klar för jobbet. Men när jag kom till jobbet så fanns det redan folk där och som tur svarade enhetschefen när jag ringde till henne strax efter 22.00, vilket resulterade i att åka hem och få betalt! TRIST! ;) Eller så INTE! 

Det blev en sväng förbi kvantum och köpa choklad för att fira och senaste numret av Magazine Fitness. Jag undrar alltid vad kassörskan tänker när man handlar träningstidningar i combo med godis. För mig är det ett bra upplägg, käka godis och få inspiration. Haha! 

Så här borde alla arbetspass se ut! :)
Jag i mina nya träningskläder i soffan läsande Fitness Magazine!

Vilken drömkropp! VILL HA!


Fitness Modellen Jennifer Nicole Lee.