söndag 20 mars 2011

Invägning....

.... En söndag? Hm. Ska definitivt byta invägningsdag till fredag tror jag. Så man vågar unna sig under helgen. För rent psykiskt sätter sig en spärr att man inte vill äta kladdkaka kvällen innan invägning, och vad passar bättre än att kladdkaka just en lördag? :)

Denna invägning resulterade i en viktuppgång på + 0.8 kg, sen förra veckan. Min vikt låg på 78.6 kg när jag vägde mig i morse. Delade känslor. Vet att jag ätit onyttigt i veckan, samtidigt som jag även ätit för lite vissa dagar. Innebär detta att dessa två saker tagit ut varandra kanske? Och att en större viktuppgång hade varit väntat om jag ätit normalt alla dagar + alla dessa godsaker(?) Vad jag ska ta med mig till nästa vecka är att äta frukost, lunch, middag och mellanmål.  Har känt en otrolig hunger nästan hela veckan, som jag inte brukar känna, vilket jag inte förstår vad det beror på. Ska verkligen försöka börja få ordning på min kosthållning och försöka få till en bra sådan. Sen borde jag försöka satsa på en varierande träning istället för en väldigt ensidig träning som jag har nu, tränar i stort sett bara Indoor Walking i förhoppningen om att få bort gäddhänget och att få bättre kondition.

Funderar även på att köra denna vecka utan att skriva ner vad jag äter här för att se vad som händer med min vikt då, om det blir + eller - på vågen. För att se vilket som resulterar i bäst resultat. Dock måste jag endå skriva att jag är relativt nöjd med 78.6 Kg, för det är under 80 Kg. Whoo! :D