tisdag 12 juli 2011

MåGott-Helg!

I fredags unna jag mig en mobil. Mer om den i ett senare och eget inlägg :) Sen umgicks jag med Anna hela kvällen/natten. Och vi hade en tjejkväll med allt vad det innebär - vin, godis, chips, kladdkaka o vaniljvisp, cola och tjejsnack :) Något jag verkligen saknar i mitt liv är tjejkompisar som vill göra saker, som tex. åka på en weekend till Stockholm eller dyl. Som sex and the city tjejerna. Men jag lever på hoppet att jag kommer finna sådana också :)



På lördag ringde bemanningsenheten och frågade om jag ville jobba kval men det tackade jag nej till istället åt jag surströmming med mormor, jag åt nästan en hel surströmmingsburk själv. Jag var så mätt att jag trodde att jag skulle dö! Vi åt Franssons goda tunnbröd. Erik har ju släktingar som gör tunnbröd och är ni någon gång förbi Kalix så kan jag verkligen tipsa er om att köpa det, för det är underbart gott. Kan inte tänka mig att äta något annat tunnbröd än det nu när jag smakat det. Efter det åkte jag på bilbingo med Magnus, ingen vinst tyvärr :( Sen åkte vi förbi Robin och sen var vi på kyrkogården i en hel timme och letade efter en bekants grav men att leta en grav på en kyrkogård är verkligen att leta en nål i en höstack. Naturligtvis hittade vi inte graven.



På söndag, hade jag en superlugn dag med tv, mys och godsaker.
Just nu sitter jag på jobbet och är lite småhungrig trots kinamat och kladdkaka och vaniljvisp innan jobbet.  Så jag ska nog frossa i lite vindruvor nu, men först tänkte jag visa er vilken underbar present jag fick av Mari när jag fyllde år. Har ju pratat om kladdkaka i detta inlägg och hennes underbara present gick verkligen i kladdkakans tecken :)


Korgens underbara innehåll.




Inte bara innehållet var uppskattat även korgen var väldigt fin!