fredag 29 juli 2011

Även idag har jag varit med Sockertrollet Albert




Men jag hann endå med en sväng på stan med brorsan. Vi började med att gå till min favorit butik i Boden - See Me för jag fick ett presentkort av honom på den butiken när jag fyllde år. Det fina kortet som Fredrik hade valt att ge mig som är runt presentkortet har mamma gjort! De jag hittade och köpte på See Me, var två par pumaskor och en tröja. Mycket fina saker! :0) Tröjan hade det precis fått in för den är ifrån höstkollektion! Tack för smakrådet och presentkortet, Fredrik!




Sen gick vi även in en snabbis på H.M. och jag hittade på en gång denna klänning. Det var som att klänningen talade till mig. För jag gick i princip bara in i butiken, hämtade klänningen från reastället och sen till provrummet och sen till kassan. Snabbt och smidigt gick det. För 75kr blev denna skönhet min! Mycket nöjd är jag med denna ROSA skönhet! Mormor tyckte jag blev en riktigt partytjej i klänningen. :0)


Det som kan tilläggas är att både tröjan och klänningen är i storlek M ;)





Denna fina present fick jag av Syrran när hon kom från Stockholm. Precis vad jag önskat mig! Min favorit nagelolja som heter Nail Food och kommer från Scratch Nails. :0) Denna underbara nagelolja gick tidigare att få tag här i Luleå, men inte längre vad jag känner till. Den är underbar och med sin pump är den helt klart värd sitt dyra pris. Den ser inte mycket ut för världen men gör mycket för dig och dina naglar. Perfekt att man har en snäll syster som bor i Stockholm :0) Tack Viktoria!


Köpmani när det kommer till trosor och sockar ;)



Jag gillar Rolf Lidberg! Tycker han gör så himla fina saker. Har redan 8 st. koppar. Men så klart kan man aldrig få för mycket muggar, så nu har jag 12 st. men med tre olika motiv ;) Och självklart behöver man matchande kakfat och skedar till också. Så detta är vad ni får fika i om ni kommer förbi! :0) Fina va? Gillar ni också Rolf Lidberg? Så hittar ni hans saker på Cervera! Köpte dessa fina saker av presentkort och födelsedagspengar jag fått! Det som är extra roligt med Rolf Lidberg är att hans saker görs bara i ett begränsat antal och de är säsongsbetonade, så det kommer nya saker varje år.


        

Detta är vad jag fyndade på marknaden förutom munkarna då ;) Jag köpte 28 st. par sockar. Erik såg inte riktigt behovet. Men det gjorde jag ;) Haha! Vem vill inte ha fina sockar? Sen köpte jag ett riktigt fint bäddset. I vanliga fall sover vi inte i något annat än satin. För det är ju det enda rätta i sängen. Men nu gjorde jag ett undantag för dessa var så himla söta och fina tyckte jag.



En av många trosor som jag köpt på rean. Perfekt att köpa trosor man annars kanske inte skulle köpa i den prisklass de ligger i. Twilfit har mycket fina underkläder! Och så klart ett par sockar. Klart man behöver det efter att ha köpt 28 st. ;)