söndag 17 juli 2011

Parabenfria produkter!

Diskussionerna har varit många om Paraben är cancerframkallande eller inte, många anser att det är det och många andra anser att det inte är det. Åsikterna är många och framför allt delade. Min åsikt är också delad, jag vet inte vad jag ska tro, men känner samtidigt, varför riskera cancer när det finns bra Schampoo och Balsam utan Paraben. Så nu har jag inhandlat bra Parabenfria produkter :0)

Ett stort plus är pumparna - Jag älskar alla produkter med pump!



                            Lite fakta om produkterna.

Matrix Biolage Smooththerapie Deep Smoothing Shampoo: Schampo för fint till grovt hår som rengör samtidigt som det slätar ut frissigt hår med kameliaolja. Håret blir mjukt, glänsande och lätt att hantera.

Matrix Biolage Smooththerapie Deep Smoothing Conditioner: Balsam som ger omedelbar mjukhet, vård och tämjer svårhanterlig frissighet. För ett glänsande och friskt hår, utan att tynga ner.

Disp Core Heat Protector:
En spray som ger ditt hår ett ökat skydd mot skador orsakade av heta stylingredskap såsom plattänger, fönar och locktänger. Spraya och skydda ditt hår.

Shape Up - App !

Har precis hittat en helt oslagsbar android app, som jag bara måste tipsa er om! Den är verkligen helt perfekt, enkel och väldigt snygg! Vilket är otroligt viktigt i alla fall för mig för att man ska vilja använda den och det bästa av allt - den är på svenska :0)

Den heter - "Kaloriräknare Sillens AB"  och när ni laddat hem den heter den "ShapeUp". Ni som inte har tillgång till en android eller iphone telefon hittar Shape Up Club på denna adress på internet. Av alla appar jag hittat av denna typ är denna den helt oslagsbart bästa, kan bara hylla den till skyarna :0)

ShapeUp är en app med :
  • En viktplan baserat på din längd, vikt och ålder
  • Lägg till mat och motion i din dagbok och få fullständig kalori- och näringsinformation
  • Lättöverskådliga diagram
  • Tillgängligt på webb och mobil

Sen går det även att uppgradera till ShapeUp Club Guld och då får du väldigt mycket mer i ditt medlemskap. Vilket jag personlingen funderar på att göra. Man kan ju prova betala en månad och se om det är något man använder.  Jag ska dock först se om behovet finns att  uppgradera.

Tänkte jag skulle visa tre bilder som är lånade från google så ni får se på ett ungefär hur appen ser ut. Dessa är inte på svenska, men det är förmodligen något man kan välja själv, vilket språk man vill ha.


När jag vaknade upp idag på eftermiddagen efter att sovit hela dagen pga. nattjobb så ställde jag mig på vågen, den visade 76.7 kg. En otrolig siffra som jag blivit väldigt glad för om det inte vore för att jag slarvat med maten på lördagen. Så tyvärr vet jag att dessa siffror bara är tillfälliga och kommer att öka nu när jag äter idag och kommande vecka. För mat har jag planerat att äta, är hungrig som en varg! Men om man leker med tanken att siffrorna är här för att stanna, är det en otrolig siffra. En siffra jag inte minns när jag vägde sist?

Tog en morgonpromenad efter det, tävlingen Runkeeper gav mig energi till det. Dock har ju nästan hela månaden gått och jag är inte registrerad ännu, så i praktiken är jag redan förlorad men man får väl vara glad för det lilla man hinner bli registrerad för denna månad. (För förhoppningsvis blir jag registrerad snart i tävlingen) Har ni inte gått med ännu? Gör det nu på en gång :0)