söndag 15 januari 2012

Aftonbladet Kändis!

Jag blev kontaktad här i veckan av viktklubb som frågade om de fick intervjua mig, de sökte människor som gått ner i vikt av att gå promenader. För min del gick det jätte bra! Direkt hon fått bilder av mig, så lades de hela ut på aftonbladet.se . Jag fick kommentarer om detta på min facebook och jag tänkte inte mer på det, trodde att det var någon lite notis någonstans som de lyckas se, men när en skrev "Miss Aftonbladet, startsidan och allt", då kände jag att jag var tvungen själv att gå in och läsa vad som egentligen stod. 

Och det resulterade i att jag höll på att svimma!
Det hade gjort en nyhet av mig! 


Här är en direkt länk om ni vill gå in och läsa om Susannes Viktsuccé! ;) 
Där kan ni läsa om mig och min resa! 

 
 Susanne som hon ser ut idag vs Susanne som tjockis!

Det var någon som skrev till mig att 17 kg kan man gå ner på 2 månader och absolut kan man det, men det är varken hälsosamt eller hållbart enligt mig.  Allt handlar om att ändra sin livsstil! Och jag vill verkligen förtydliga att jag tycker att alla dieter what so ever är svammel, idioti och något man helt enkelt inte ska ägna sig åt! Så jag vill att ni kommer ihåg en sak om ni bestämmer er för en viktminskning! Kroppen behöver fett, protein och kolhydrater samt vitaminer, mineraler och antioxidanter och att brist på vissa av dem leder till döden, andra enbart till sämre hälsa. För att må bra och se bra ut måste du äta alla näringsämnen! Jag anser med andra ord att det är viktigt att äta av alla näringsämnen och inte hålla på med dieter som förstör mer än de hjälper. Satsa på en viktminskning av kvalite och som är hälsosam och sätt upp realistiska mål! Jag följer absolut ingen diet utan har en normalkosthållning, där jag äter precis allt men i måttlig mängd.

Jag har även fått många kommentarer om att många inte upplevt mig så överviktig som jag faktiskt varit. Det är både kul och intressant och höra och precis enligt min egen linje. Jag har inte heller sett mig själv så överviktig som jag uppenbarligen varit. Det är konstigt vad en spegelbild förvränger sanningen för en. Jag har nu mer förståelse för hur det kommer sig att man bli anorektiker eller blir sjukligt fet. Man ser helt enkelt inte sanningen i sin egen spegelbild. Och då kan faktiskt en våg och fotografier vara en bra hjälp för att se sanningen i vit ögat. Jag har fått många fina kommentarer och jag har blivit oerhört glad av varenda en, dessa är två av många som gjort mig extra glad. 

"Herre jessus i himelen vilken skillnad ! Men du Susanne, du har ALDRIG varit en tjockis !!! Har alltid sett upp till dig för att du är så fin precis som du är :)) !!!"

"du ska tacka dig själv och vara stolt över dig det är du som kämpade och fick den resultaten och genom dig andra kan börja kämpa och få uppfyllandet av lust att börja gå ner i vikt och promenera varje morgon DU ÄR ALLAS FRAMTIDENS BILD ♥"

Jag finns fortfarande kvar på aftonbladet.se, det känns faktiskt lite roligt. Nu ska jag bara kämpa med mina sista kilon och hoppas på att jag når mitt mål. Just i dagsläget ser jag mig fortfarande som en tjockis även om jag vet att det kanske inte är hela sanningen eftersom jag är fullt medveten om att ingen kan kalla mig tjock för jag är faktiskt normalviktig MEN jag längtar till den dagen då jag känner att jag faktiskt är smal! Den önskan och det målet ska uppfyllas nu under 2012. Det har jag bestämt!