onsdag 7 december 2011

Bakom dagens lucka .....

 ..... gömde det sig en jättefin nagelborste ... eller!?!

Nä, det var faktiskt en ansiktborste, det var något nytt för mig. Visste inte att det finns en speciell borste för ansiktet. Så därför trodde jag givetvis att det var en lyxig nagelborste tills jag läst en blogg jag nu följer med en som har Ultimate kalendern, där det stod att det var en ansiktsborste. Jag läser hennes blogg för jag vill ju se vad som skiljer kalenderna åt! :0) Hittills har det varit samma produkter och det enda som skiljt kalenderna åt än så länge är lucka 2 och 3 som var fullstora produkter för de med ultimate. Fast tjejen som jag följer har fått exakt samma produkter som jag. Lite surt för henne med tanke på att hon har en ultimate. För att inte tala om konstigt också för den delen!


Idag gick jag in i en butik, låter osagt vilken med tanke på det jag kommer att skriva. Butiksbiträdet som var en kvinna stod och hjälpte en kille och när jag kom in i butiken kom hon genast fram till mig och tog mig i håret och frågade om inte jag varit lucia någon gång eftersom jag var så fin. Jag har varit lucia när jag gick i årskurs 6 på Unbyskolan, så kunde jag svara ja på denna fråga och kvinnan svarade med att det förstod hon verkligen att jag varit. Kvinnan berättade att hon kunde inte förstå hur tjejen från Piteå blivit Norrbottens Lucia eftersom hon var både mörkhårig och mullig, tydligen men hon menade på att det var för att alla piteåbor röstat på henne för att hon var från piteå och eftersom det var 5 tjejer från luleå blev det större konkurrens dem emellan. Kvinnan fortsatte med att berätta om att det hade haft en av kandidaterna i butiken i måndags och att hon hade då varit så trevlig ... Men avslutade med att berätta att tjejen som vunnit oxå säkert var trevlig. Kvinnan gick och tog betalt av killen som hon hjälpt tidigare och sen kom hon tillbaka till mig och fråga om lucian ville ha hjälp! Haha ;) Jag brukar inte bli paff men idag blev jag faktiskt det, är inte van att butiksbiträden flyger på mig, tar mig i håret och frågar om jag varit lucia... Haha!

Idag hämtade jag mat från en av mina favorit ställen i Luleå - Ripan. Har inte ätit så mycket där senaste halvåret. Ägaren blev jätteglad och se mig och kramade om mig och sa att det var 100 år sedan jag varit där, och sen sa han att han tyckte jag blivit smal. Det var roligt att höra!

Jag fick världens största portion med massor av sås, både peppar och bea! Och salladen är ju helt fantastisk god! Jag sa det till Erik, att nu har han sålt in mig igen! Nu kommer jag springa där var och varannan dag igen.
Finns inte så mycket mer att säga än - MUMS!