fredag 10 juni 2011

-Saker jag gillar lite extra-


Mina nya jeans som jag fyndat och verkligen ÄLSKAR! Jag måste till Stockholm snart och köpa fler sådana här. MEN först måste jag ner i vikt och bli rik, för de är ju verkligen inte gratis Victoria Beckham jeans!



UNDERBAR Karaff som jag kan tipsa er alla om! Min är 1.4 L och jag valde den härliga blåa! Som jag har letat efter en tillbringare som håller tätt och inte tar smak, denna uppfyller alla ens önskningar. Tar ingen smak i huvudtaget från annat i kylskåpet utan man serveras iskallt vatten som smakar vatten och inget annat! Mums! Och det bästa är att man behöver inte lyfta på locket för det lyfter sig automatiskt när man häller. Helt underbar karaff som är värd varenda öre trots sin relativt dyra penning. Dock betalade jag aldrig för den utan köpte den med ett presentkort så för mig sved det inte i huvudtaget. Ett mycket bra köp - köp den ni också! HÄR hittar ni den om ni vill gå in och läsa om den.



Jag och Mari var på Make Up Stores Clubkväll den 31 Maj och då köpte jag dessa fyra produkter. Bild 3, köpte jag sist jag visade upp make up store produkter här på bloggen. Det är en favorit som jag kommer fortsätta med och nu har jag även fått en ny favorit, bild 4 - Underbar ögonkräm! Så enkel att använda!

Bild 1. Firm serum
Bild 4. Min favorit gick inte att komma in på en egen sida på make up store så då länkar jag inte till den utan skriver om den här istället. Ice Cool Stift: Jag är beroende av denna härliga ögonkräm i stiftform som alltid är kall och kyler ner och stramar till för en uppiggande och fräscht utvilad effekt. Gör att man även reducerar mörka ringar och svullnader och ger en massa fukt. Jag älskar den!

Tänkte avsluta mitt blogginlägg med att visa dessa underbara skönheter som jag köpte när jag fick ett presentkort av Erik i födelsedagspresent!



Helt underbara skor som är helt fantastiska att gå i och väldigt sköna att gå i utan sockar. Det är Pumas nya skor - Bodytrain. Ni kan läsa mer om dem HÄRSkorna ska på två olika sätt öka muskelaktiviteten i både fram- och baksida av benen. Sulan är väldigt mjuk vilket ger en medveten instabilitet. Hjärnans reaktion på denna instabilitet är att snabbt spänna ben- och fotmuskler och på så sätt ökas muskelaktiviteten. Puma har utvecklat sulan ytterligare och gjort den så mjuk i längdriktningen att det ska kännas ungefär som att gå i sand och vilket är jobbigare än att gå på fast underlag. Tillsammans ska dessa två metoder ge ökad träning.