söndag 14 november 2010

Elgiganten. Världens finaste Albert. Världens bästa pappa.

I fredags åkte vi till Elgiganten vid kl. 07.00. Jag hade väl mer eller mindre förstått att det skulle vara kö. Men inte att det skulle ha DJ, parkeringsgubbar som visade var man kunde parkera och att det skulle vara en mega lång kö, där de bjöd på kaffe och godis. Blev alldeles full i skratt när jag kom dit.. men när man stått i kön i en timme då började man bli riktigt less faktiskt... när en gick ut fick en annan komma in. Dagen till ära hade de fel på datasystemet oxå, så därför tog det extra lång tid. Till slut fick vi komma in och då var det bara och ställa sig i kön ut på en gång :D Så det gick inte att gå tillsammans och titta utan en fick gå runt i butiken medan den andra stod i kön ut. Det blev lite grann vi köpte :0) Vi köpte en 46 Tums LED TV. När vi var på elgiganten funderade jag verkligen på om vi verkligen skulle köpa en LED tv med tanke på att den var 7000:- dyrare än den andra tv:n som verkade lika bra. Men när vi kom hem och satte ihop tv:n förstår jag verkligen varför Erik ville ha denna tv och varför han mer än gärna betalade 7000:- mer. För vilken tv - WOW! Den är ju verkligen super slim! :0) Vi är mycket nöjda. Sen köpte vi även en tvättmaskin. Whooo! :0) Finally! Så skönt det ska bli att bara kunna slänga in kläderna direkt i tvättmaskinen och tvätta istället för att behöva boka tvätttid och gå ner i tvättstugan - Underbart! Sen köpte även Erik ett Playstation 3 och jag köpte äntlingen en liten assistent - elvisp med bunke. Sen köpte vi även nå Hd ljud högtalare (?) Jag vet faktiskt inte vad det var... det var till Tv:n iaf. Så det blev som en liten julafton!



Dopkalas.
Lördagen var det dopkalas för världens finaste lilla kille som även var i tidningen under dagen - Lilla Albert. Finns ingen finare kille! Det är ju otroligt att man kan vara så söt! Det var trevligt att träffa släkten och att äta smörgåstårta och fika osv. Finns verkligen ingen som är lika söt, lika underbar och lika fin som våran lilla Albert. Det är verkligen mosters älskling!


                                                 GOKILLEN!                                                   

Söndag har det varit farsdag och jag har varit hemma hos mamma och pappa hela dagen, ätit världens godaste middag som mamma tillagade och myst och lekt med världens goaste lilla Albert. Så hela dagen har gått i familjens tecken. Mysigt!


Denna tårta gjorde jag till Alberts dopkalas.