tisdag 2 november 2010

Jag läser alltid alla instruktioner noggrant - Alltid!

Vi hade tre seminarietillfällen i Handelsrätten för att få dessa 5p jag blev godkänd på. Hämta precis ut inlämningsuppgiften till sista tillfället som både var muntligt och skriftligt. Hennes "dom" var:

"Deltog i seminariumet på ett bra sätt. Välskrivet och bra arbete. Bra analys"

Jag är verkligen super nöjd över dessa ord med tanke på att jag började med inlämningsuppgiften som skulle vara inne 08.00 på fredagmorgonen kl. 19.30 på torsdagkvällen. Eftersom jag som vanligt heller inte läst instruktionerna så noga, så var ju inlämningsuppgiften större än väntat, så det blev att sitta på skolan till 23.00 och sen fortsätta med det under natten. Så jag är väldigt nöjd med hennes "dom" ;)

Sitter på skolan nu med Mari och jag tänkte att jag skulle göra rättsfallseminariumet till på torsdag som vi har i processrätten. När jag börjar läsa instruktionerna som jag som vanligt inte läst så noga, så står det att PM ska vara inlämnat senaste kl. 12.00 två dagar innan aktuellt seminarietillfälle. Alltså idag för 3.5h sen för mig. Bra va? Eller så INTE! Mailade läraren direkt  och frågade om jag fick byta grupp, finns 5 tillfällen man kan välja mellan. Jag var i första gruppen. Läraren svarade på en gång, som tur var och hon svarade med att det spelar ingen roll vilken grupp jag vill byta till att det var bara och meddela henne. Puh! Kanske borde jag börja läsa instruktionerna lite bättre i fortsättningen? KANSKE! ;)