torsdag 29 december 2011

När jag var på en seans ...

... nu i höst så sa en av mina döda släktingar, att jag har en jätte snäll kille, alldeles för snäll faktiskt sa hon och att jag får allt jag vill ha av honom. Vilket ännu är bevisat av hans julklapp till mig. Jag fick precis vad jag önskade mig. Denna underbara kapselmaskin - ♥ Dolce Gusto ♥ !

Min älskade Dolce Gusto med 6 st. smaker man fick med för att provsmaka!
Jag ville ha denna maskin för jag älska designen, jag tycker den är superfin! Sen hade vi turen att det var en säljare både från tassimo och Dolce Gusto när vi skulle titta på en kaffemaskin. Och då visade det sig att den inte bara såg bra ut, utan också att kaffet var super gott! Och vilket skillnad det var på smaken gällande Tassimo och Dolce Gusto! Tassimo var verkligen inte något för mig, gillade inte alls deras kaffe. Så om någon av er som läser min blogg ska köpa en kapselmaskin, smaka gärna kaffet innan ni köper den, så ni vet att ni tycker om kaffet. För det är skillnad på smaken mellan de olika maskinerna.

Vi båda älskar våran Dolce Gusto, så den går väldigt varm hos oss även om vi inte gillar samma smaker. Det finns många smaker att välja på! Dessa är dem vi har inhandlat hittills:


Så här snyggt ser det ut i vårat kök nu!
Vi älskar verkligen våran nya familjemedlem!

Lägg märke till den jättefina After Eight hållaren som mamma scrappat!
Jag gillar även kapselhållaren väldigt mycket.
 Tack Älskling för den fina julklappen!
Älskar Dig!