lördag 3 september 2011

Min vecka...

... har varit händelserik!

Måndag: Avslutade jag mitt sommarvikariat. Måndagen är som en dimma eftersom jag åkte och fixade naglarna direkt efter jobbet och sen gick jag på stan, somnade först vid 13.00 och väcktes av chefen som ringde och väckte mig bara någon timme senare om att hon ville erbjuda mig mer jobb i höst. Sen var det kursstart och resten av kvällen minns jag faktiskt inte ...

Tisdag: Var jag med en kompis som ville veta sin framtid till ett medium i Boden. Det var kul! Jag satt och lyssnade på hela "spåakten" - Det var jätte intressant! Saker som mediumet sa har redan börjat hända, så man får lova att säga att Barbro Ljungberg är väldigt duktig.

Onsdag: Var jag och Mari på  Make Up Stores Clubkväll och då köpte jag ett läppgloss och två bodylotioner. Sen gick jag även 2 mil uppdelat i 3 promenader under onsdagen. Sen på kvällen/natten gick jag, Erik och Fredde på Stuk och kollade läget tills vi blev utkastade när de stängde. Sen gick vi hem till oss igen och såg filmen Thor.



Torsdag: Var jag på kundklubbsdagen på The Body Shop.  Jag köpte de ni ser på bilden till vänster och fick som gåva de ni ser på bilden i mitten. Jag måste verkligen rekommendera Sweet Lemon och speciellt bodylotionen . Jag köpte bodylotionen + shower gel. Den luktar verkligen gudomlig men eftersom jag redan har tre body butter, de ni ser på bilden till höger, så avvaktar jag med att köpa den i body butter. För hur mycket bodylotion/body butter kan EN person behöva egentlingen?



Torsdag: Var jag och Erik på bio och såg filmen - "Försvunnen". Kanske inte lika bra som jag trodde, men helt OK! Ser verkligen framemot när resterande Johan Falk filmerna kommer -Längtar!




Fredag: Var jag till Boden och träffade Therese och hennes kompisar och åt på Panelen och sen gick vi en sväng på Bränna. Herregud vad GOD mat det har, det är verkligen helt sjukt. Det är överlägset den absolut bästa restaurangen jag någonsin ätit på. Hela måltiden från början (salladen) till slut är helt gudomlig. Hade de haft buffe där, hade jag förmodligen ätit ihjäl mig!

Mat i världsklass!

Så här roligt hade jag och Therese :0)