måndag 5 december 2011

All kärlek till Diselvärmaren!

Alla andra bilar stod där helt iskalla och helt frostiga! Men inte våran bil, han stod där som en kunglighet bland de andra bilarna! Govarm och alla fönster var helt klara utan något som helst spår av frost!

Älskade bil, jag älskar dig så!
Vem vill ha en bil utan diselvärmare?
INTE jag! Det är verkligen LYX!

♥ Min älskade adventskalender! ♥


 Jag var en sväng till Piteå i torsdag med Marie och hennes syster Alexandra. Mitt enda ärende var att köpa The Body Shops julkalender som var slut här i Luleå. Tyvärr var Ultimate slut, men det får man ju ta när man väntar till 1 December med att köpa sin kalender, så det fick bli den näst bästa - Deluxe. Varför vänta jag då med att köpa mig en Ultimate? Jo, för att det var medlemsdagar 30/11-1/12 och jag är givetvis medlem och när man handlade under medlemsdagarna så fick man Natural Lip Roll-On värd 75 kr och när man handlade för minst 500 kr fick man dessutom en lyxig julstrumpa värd 390 kr fylld med produkter. Så givetvis ville jag vänta till medlemsdagarna eftersom jag ÄLSKAR gratis produkter! :)

Så jag fick verkligen mycket för mina pengar, eftersom jag även hade en värdekupong på 100:-. Så för 900:- fick jag en julkalender värde 1500:-, en julstrumpa fylld med saker plus en Natural Lip Roll-On och en tidning.
Jag är super nöjd!

Jag älskar min kalender och den förgyller verkligen mina dagar fram till julafton! Varje dag är verkligen så spännande!

Detta är vad jag som funnits bakom luckorna hittills:

Bakom lucka 1 gömde sig en miniflaska med volymschampo ur TBS silikonfria hårdvårdsserie.

Bakom lucka 2 gömde sig en miniversion av TBS super volymmascara.

Bakom lucka 3 gömde sig en miniflaska med Camomile gentle eye make-up remover.

Bakom lucka 4 gömde sig en fullsizeflaska av den biologiskt nedbrytbara duschtvålen -  Earth Lovers i doften apricot & basil. 

Bakom lucka 5 gömde sig en Wild Rose Hand cream med SPF15.


I Piteå på medlemsdagarna hade det även hud och färg analys gratis vilket jag tyckte vore jätte skoj att prova. Personalen tyckte dock inte det fanns så mycket att lära mig eftersom hon tyckte jag kunde det mesta redan så då fick jag en snabb sminkning på den gröna ögonskuggan hon tipsade mig om, som jag själv var lite skeptisk till. När hon skulle börja sminka mig, fråga hon om jag ville ha kvar foundation eller om hon skulle ta bort den(?) Då skrattade jag och sa att jag har ingen foundantion på mig och då blev personalen som hade tittat på min hud väldigt förvånad, likaså sminkösen och sa - Wow, vilken fin hud du har! Jag var säker på att du hade foundation! Det är rätt bra betyg! :0) Bjuder på en bild, inte för att jag vet om min gröna ögonskugga syns så mycket. Detta var inte sminkning de gjorde utan bilden är ifrån i fredags då jag givetvis ville prova sminka mig själv i grönt!

Jag i grön ögonskugga!
 Jag brukar få höra att jag har fin hud, men inte att de tror att jag har foundantion. Så det var en riktigt fin komplimang. Blev otroligt glad, speciellt när jag har fått lite åldersnoja sen jag fyllde 28 år, känner mig som 20 år och mitt körkort visar att jag snart är 30 år, vilken ångest! :( Då är det i alla fall en tröst att ha fin hud! Haha! :0)

♥ Min älskade adventskalender! ♥


Det som står framför julkalendern är gratisprodukter som jag fick när jag köpte kalendern! Ser framemot morgondagen då jag får öppna ännu en lucka, vad gömmer sig bakom lucka nr 6 måntro? :) Längtar!

Stils Medlemskväll .....

 .... blev en glad överraskning i kroppsfett! :0)

Jag och Mari gick på Stilmedlemskväll. Superkul var nog inte första halvtimme för Mari när hon ägnade den åt att stå och vänta på mig när jag stod i kroppscanningskön. De hade gratis kroppscanning dagen till ära. Whoo! Så klart jag ville utsätta mig för det, trots viktuppgång! Resultatet blev bättre än förväntat och allt var normalt förutom min vätske nivå som var alldeles för låg. Att mitt kroppsfett låg inom det normala var verkligen underbart! Vilken känsla! Det var ren lycka! :0)

I kön till kroppscanningen stod den en Milon expert och försökte sälja in detta. De som var framför mig i kön var väldigt negativ till detta likaså de bakom mig, själv hade jag aldrig hört talas om detta eftersom jag aldrig är i gymmet och i höst har jag varit obefintligt lite på Stil i huvudtaget. Denna säljare sålde i alla fall in detta till mig - Jag ska absolut prova det! Enklare går det inte att bli. Och jag är som är så lat, så är det ju super för! :D Man sätter in ett personligt kort i varje maskin som är inställt precis som just jag vill ha det på varje maskin. Sen går man runt i en fyrkant och gör dessa maskiner och det tar totalt 17.5 minuter. Så enkelt! Man slipper leta efter maskiner och man slipper ställa in. Jag är såld! Jag kommer absolut prova detta, så ni kan få en recension när jag provat det! Här nedanför hittar ni en film på Milon och sen har ni en länk till själva hemsidan här -->


Vad säger ni? Skulle ni testa det? Har ni testat det?
Berätta gärna vad ni tyckte i så fall! :)

Sen forsatte vi kvällen med att lyssna på en föreläsning med Mats Petersson och äta tacos på stuk - Mums! Mats Petersson, har under 14 år arbetat med frågor som rör kost och motion. Han har arbetat med Tre Kronor, Sveriges Davis Cup-lag, individuella OS-satsningar mm. Hans föreläsning handlade om Kost & Träning. Det var intressant!


Mats Petersson.

Kvällen avslutades med att jag lyckades få Mari att köpa en ny träningstop! Whooo! Nä, jag klagar inte alls på dina träningskläder, jag tycker bara det var på tiden att du köpte en ny snygg topp ;)  LER STORT! Vi hann bara ut så var jag ju själv sugen på att köpa en, för den var så underbart skön! Så då gick jag in och köpte en också! Så nu kan vi se ut som tvillingar när vi tränar. Bra va!?! ;) Måste bara "lura" på dig samma skor och byxor som jag har nu oxå, så blir det perfekt!