onsdag 28 september 2011

Idag släppte SF förhandsvisningsbiljetter till filmen:

Svensson Svensson - I nöd och lust.

Som ni nog kan förstå ville jag verkligen ha biljetter. Jag älskar svenska filmer och vem älskar inte Svensson Svensson? Jag vaknade i senaste laget vid 17.00 och drog i stort sett bara på mig kläderna för att hinna till SF innan alla biljetter var slut, stressen blev inte mindre av att läsa att alla biljetter var slut i Stockholm på facebook. När jag äntlingen landade på SF, så verkade hela Luleå ha hittat dit. Jag stod länge i kö och kände mig väldigt bitter, försökte förberedda mig mentalt på ett - "Biljetterna är tyvärr slut!", när jag kom till kassan. När det äntlingen blev min tur frågade jag ivrrigt om det fanns några biljetter kvar och till min stora förvåning fanns det kvar! Jag skrek av lycka inombords! Jag fick biljetterna i min hand och lyckan blev fullkomlig! Whooo!


Med er i min hand är lyckan fullkomlig!

Efter det lyckade besöket på SF så fortsatte jag till Glitter för att möta upp M. Det var medlemskväll på glitter ikväll med 25% på hela sortimentet! Så då passade jag på att fynda lite grann :0) Väskan var jag lite osäker på när jag var i butiken men när jag kom hem så älskade jag den! Som ni ser är det bara bling bling. Precis vad jag älskar! Destå mer glitter och diamanter, destå mer älskar jag det!


Gruppbild på det jag köpte! En väska och tre örhängen!
Efter det gick jag en snabbis på Vero Moda, men kände mig inte alls på shoppinghumör trots den stora skylten - "20% på hela köpet!". Med tanke på att jag började jobba igen vid 22.00, ville jag hellre hem och spendera kvällen med E innan jag började jobba. Så jag la ner shoppingen och jag och E åkte på Kebabhuset för att inhandla middag.

En kebabrulle blev det - Mums!

Dock måste jag säga att det är verkligen tummen upp för kvällsöppet. Jag tycker personlingen att alla affärer borde ha kvällsöppet alla dagar i veckan, men det lär aldrig realistiskt hända för detta krävs att jag flyttar till en storstad tex. Paris. Detta känns väldigt lockande just nu precis som att vinna några miljoner, då skulle jag skaffa en PT och en kock och allmänt leva som en lyxhustru! Det livet känns faktiskt just nu väldigt lockande!

JAG VILL BLI FRISK NU SÅ JAG KAN TRÄNA - ABSTINENS AB!