tisdag 14 december 2010

Hudvård!

Nu har jag laddat upp med hudvård! Har aldrig varit bra på att ta hand om min hud, men tänkte att det skulle bli ändring på det nu. Så nu har jag laddat upp med Make Up Stores produkter. Någon av er som läser min blogg som testat dem? Är det bra? Jag valde Make Up Store produkterna för jag gillar deras utseende. Jag tycker det har fräscha flasker och då blir det ju helt enkelt mycket roligare att använda produkterna enligt mig iaf. :0)




Produkterna jag har köpt är:
(Namnen är länkar som tar dig direkt till produkten på Make Up Stores Hemsida)

Eye Foam Remover.  Ett mjukt fylligt skum, Eye Foam Remover är vår ”snällaste” rengöring. Produkten är helt oljefri, men tar effektivt bort de starkaste pigmenten såsom kajal samt mascara. Denna oparfymerade makeup remover har en mild och lugnande formula som inte sliter på den känsliga huden kring ögonen.

Sensitive Foam Cleanser. Fräsch melondoftande skumrengöring som med hjälp av mikrobubblor avlägsnar makeup och rengör huden på djupet. Används med bästa resultat tillsammans med Cleansing Towel. Innehåller naturliga, vårdande ämnen, passar normal till kombinerad hy (ej känslig hy).

Treatment Toner. Ett alkoholfritt vårdande ansiktsvatten som piggar upp trött och sliten hy. Rengör på djupet och bevara hudens naturliga fuktbalans. Passar alla hudtyper.

Bye Bye Puff. En vårdande ögongel som omedelbart absorberas. Den lätta gelformulan innehåller en trio av effektiva ingredienser som verkar synergetiskt för att bekämpa mörka ringar och svullnad på ögonområdets känsliga hy. Förser huden med både upplyftande och åtstramande effekt samtidigt som den motverkar för tidigt åldrande långsiktigt. Gelen minskar fina linjer och förhindrar uppkomsten av nya. Innehåller inte parabener!

The Velvet Creme är en återfuktande ansiktskräm med en blandning av fuktighetsgivande, lugnande och aktiva ingredienser såsom Jasmin, svartvinbärsolja, och E-Vitamin. Krämen innehåller Trehalose som verkar antioxidant vilket skyddar din hy från yttre påfrestningar och ökar cellförnyelsen. Den mjuka formulan gör din hy silkeslen, mjuk och återfuktad. The Velvet Creme passar alla hudtyper och kan användas både dag och natt.

Face Mist: En återfuktande ansiktsspray med vårdande egenskaper.
Spraya över ansiktet när du behöver extra fukt. Kan även användas för att fixera din makeup


Nu borde jag verkligen få en nöjd hud va? :0)



Igår var det Lucia och då var vi och firade världens bästa mormor som fyllde år. Gillar verkligen Lucia, brukar vanligtvis gå i kyrkan då men tyvärr blev det inte av i år. Har länge velat göra en Barbie tårta men aldrig fått tillfälle till det, så igår tog jag tillfället i akt och gjorde en Lucia. Blev en väldigt vacker tårta speciellt när jag slog in den i Cellofan, dock var det en ganska svår tårta att göra men övning ger färdighet  :0)