söndag 5 december 2010

Susannes Bakhörna, Susanne i Luleå, Vacker tårta - bättre smakupplevelse.

Varje natt får jag ett mail om vilka som varit inne på min blogg, det är kul så man har någon slags koll på vilka som är inne på ens sida. Det som var lite roligt just inatt var att någon hade varit inne på min sida från en matforumsida, ännu en sida jag inte hade en aning om att jag fanns med på. Kul! Det som var roligt med denna sida var att några bloggar var uppräknade och det som gjorde min blogg så unik var att denne som lagt in min blogg hade lagt in en slogan oxå. Haha!

Susannes Bakhörna, Susanne i Luleå, Vacker tårta - bättre smakupplevelse.

Jag kände dock igen orden och funderade var det kom ifrån och insåg snabbt att person gjort en slogan av mina ord i min info om mig själv. Haha, väldigt kul faktiskt. :0) Lite roligt att personen ägnat sig åt att göra en slogan åt just min blogg medan de andra i stort sett bara var nämnda med namn. Det som var extra lustigt i det hela var att Adminstrationen har skrivit i diskussion forumet till en del som velat vara med på sidan detta:
Försök se till att ha minst 20 inlägg och att minst hälften av inläggen handlar om mat innan ni nämner er blogg här. Tack.
Men min kunde det ta med fast den inte handlar om mat, eller att jag faktiskt skrivit 20st inlägg? Mycket intressant! Men vet ni? Jag klagar definitivt INTE! Blir bara super glad varje gång jag hittar min blogg på olika ställen!