måndag 19 september 2011

Döende!

Ja så känner jag mig nu faktiskt. Ingen vidare bra känsla. Jag sitter på jobbet och är väldigt förkyld. Gick en promenad med söta Anna i fredags och efter det var det kört. Vaknade upp med halsont på lördag, blev utringd på jobb både lördag + söndag. Hade behövt vara ledig med tanke på att jag har en hemtenta som jag borde göra. Men har ingen ork till det nu när jag är sjuk, att tacka nej till kval  är verkligen inte ett alternativ när det är så bra betalt. Jag har sovit totalt 8h sen i fredags natt även fast jag har haft sovande jour på stället jag jobbat ihelgen. Suck! 3h sömn under lördag och söndag och 5h sömn idag. Nu sitter jag på jobbet och mår inte alls bra. Jag hoppas verkligen jag mår bättre imorgon annars kommer jag dessvärre vara tvungen att sjukanmäla mig och det vill jag inte - Det har man inte råd med! Men mår jag sämre imorgon har jag inget val för det är knappt så jag orkar vara på jobbet idag och jag orkar definitivt inte göra någon hemtenta.

I brist på annat har jag klickat hem två klänningar från nelly, enligt mig otroligt fina! Jag har redan beställt den blåa klänningen en gång men storleken L var för stor, så den fick åka tillbaka.. dock har det inte fått tillbaka min retur ännu men varför jag väljer att beställa en ny är för att det sänkt priset på klänningen till 449:- och när man byter får jag dessvärre betala det tidigare dyrare priset. Nu är det bara att hoppas på att M, sitter bra! För mig är det otroligt att L är för stort och att jag numera köper mycket i storlek M. Har ju faktiskt några kilon kvar tills jag kan kalla mig smal ännu.

Jag hoppas det verkligen framgått hur synd det är om mig! Gjorde mitt bästa innan jag åkte till jobbet för att Erik skulle få reda på hur synd det var om mig också. Stackars, stackars mig!


            Cross Over Mesh Dress              Dimante Embellished Dress
            Elise Ryan                                   Rare Fashion                          
           SEK 399                                      SEK 449