måndag 15 augusti 2011

I början av sommaren köpte jag ett par byxor i storlek 32. När jag köpte dem, var de trånga och jag kunde inte få jeansen över höften. Under sommaren som gått har detta problem försvunnit och jag har fått på mig jeansen ordentligt. Whoo!

Idag fick jag hem ett par jeans som jag köpt i storlek 30. Trodde verkligen inte jag skulle kunna ha dem. Men jag fick på mig dem! Jag trodde jag skulle svimma. Blev verkligen överlycklig! Jag behöver nog gå ner något kilo för att det ska sitta perfekt. Men bara att jag fick på mig dem är helt otroligt! Och det är verkligen skitsnygga - Jag älskar dem!


Trist nog vet jag inte om det direkt syns att jag gått ner i vikt!?!
Tycker du som läser att det syns någon viktminskning på mig?
Idag hade jag verkligen planerat att jag skulle gå en långpromenad och simma. Planerna kraschade 5 minuter innan jag skulle börja promenera. Eftersom jag råkade spruta handsprit rakt in i vänster öga och när jag ringde rådgivningen ville det att jag skulle komma in så de fick se på ögat. Så surt! Läkaren rekommenderade inte att jag skulle åka och simma, så mina planer fick läggas ner.

 Så för att kompensera upp dagens brist på träning har jag istället laddat för att läsa mig till hur jag går ner i vikt :0)



Vilken är eran absolut favorit tidning när det gäller träning och kost ? :0)

Titta vilket underbart sminkpaket jag fick från  ELF . Man kan nästa skriva "fick", för det är ju så sjukt billigt! För allt detta har jag inte ens betalat 400:-. I Sverige vill jag inte ens tänka på vad allt detta skulle kosta!


Jag passade på att beställa mycket av mineral sminket eftersom jag varit sugen på att köpa  Bare Minerals  i.d. men det är verkligen jätte dyrt så jag vill vara säker på att jag gör rätt som köper det och att jag faktiskt kommer använda det. Och efter att ha provat mineral smink har jag bara en sak att säga - Underbart! Har svårt att tro att jag kommer använda något annat i framtiden speciellt när det är så hälsosamt för huden och för mig har det blivit en viktig faktor på sistone, att produkterna jag använder är bra för huden och inte skadar den!

I fredags firade Make Up Store 15 år och de ville de fira med att ha 40% på alla Eyedust och givetvis var jag och Mari där och "fyndade".  Jag köpte 6 st. ögonskuggor, varav 3 av de ni ser här på bilden nedanför.



Som ni förstår var jag långt ifrån i behov av dessa ögonskuggor. Jag har redan alldeles för mycket smink. Så om ni ser mig och jag inte är sminkad. SKÄLL PÅ MIG! Vem köper så här mycket smink och är osminkad? Jo - JAG! Men det måste det verkligen bli ändring på nu!

Jag har som sagt blivit väldigt medveten om vad olika skönhetsprodukter innehåller och är väldigt öppen för att prova på många olika bra och oskadliga  produkter för att se vilka som faller mig i smaken. Just nu provar jag ekologisk hudvård från MyHavtorn. 

Ser ni vilka underbara rosetter de har smyckat produkterna med!
Jag älskar sånt! :0)
Produkterna jag provar är: