måndag 30 januari 2012

Förfrågan om Kursledarskap och Inköp av Pulsklocka!

Har precis gått igenom lite mail och ett mail som jag inte öppnat, som jag trodde var skräppost visade det sig vara en förfrågan om jag ville vara kursledare och hålla kurser i sockerkonst. Väldigt smickrande måste jag säga, att få en sådan förfrågan det innebär ju att det finns människor som tycker man är duktig på det man gör och det är naturligtvis väldigt roligt. Jag gjorde faktiskt en tårta senaste idag när min älskade pappa har fyllt år! :0)

Jag har inhandlat en pulsklocka, vilket var lite av ett inpulsköp och det råkar vara så att jag valt en som bedömts vara bäst i test två gånger. Det tycker jag är väldigt roligt, det gör ju att mina funderingar om jag verkligen har köpt rätt klocka faktiskt försvinner för nu har jag fått bekräftelse på att jag gjort det X2! 


Testerna jag pratar om, hittar ni här:


Jag köpte den på Intersport inne i stan, där skulle de ha 2000:- för den,  som tur var hade jag redan varit på Intersport på storheden där de tog 1600:-, så jag fick köpa den till det priset. Men stackars dem som inte varit medvetna om detta och köpt den för 2000:-, dock verkar det vara en väldigt nylig prissänkning eftersom City visste om att en prissänkning var på gång men inte att den redan startat men någon stackare har säkert hunnit göra misstaget och den lider jag med!

Nu är det bara att hoppas att den håller var den lovar och att den är en riktigt peppar kompis vid träningen! Återkommer givetvis med en recension om vad jag tyckte om den när jag testat den! :0) Känner en som har den och hon är otroligt nöjd med den, så det lovar väldigt gott detta! Jag går in med en positiv inställning .... än så länge kan jag bara kommentera det yttre och det är 10/10 = Supersnygg! Jag valde att köpa den svarta! Den rosa var väldigt fin också men jag är rädd att jag kan bli less färgen och då är det bättre att ha en neutral färg som svart, som var superfin! 
HÄR hittar ni den på Polars hemsida, om ni känner att ni vill läsa mer om mitt val av pulsklocka!

Ser verkligen framemot morgondagens pass då jag får inviga den men först måste Erik lära mig den, som förövrigt tycker att jag köper mycket dumt men faktiskt tyckte att denna var ju ett riktigt bra köp och blev genast sugen på en egen!  Och för er som fundera på det jag precis skrev så - Givetvis(!) ger jag Erik instruktionsboken så han får läsa den och sen bara lära mig hur den fungerar, jag är ju inte dum! Varför ta den svåra vägen när man kan ta den enkla? :)