fredag 15 juli 2011

Susannes Viktkamp.: Vill ha!

Susannes Viktkamp.: Vill ha!: "Dessa kläder vill jag verkligen ha! Better Bodies har alltid varit mitt favoritmärke när det kommer till träningskläder. Tycker det är överl..."

Vill ha!

Dessa kläder vill jag verkligen ha!
Better Bodies har alltid varit mitt favoritmärke när det kommer till träningskläder. Tycker det är överlägset snyggast jämfört med alla andra märken. Vad tycker ni?


Bild 1. Gillar jag det gula och det rosa linnet, men är mest sugen på det rosa linnet.
Bild 2. Gillar jag det rosa- och aqua/svarta byxorna. Sugen på de rosa byxorna till de rosa linnet.
Bild 3. Gillar jag den gröna, den vita och den svarta tröjan. Men tycker nog den gröna tröjan är finast.

Vilka färger tycker ni var finast?

Hade gärna beställt dem på en gång om det inte vore för att de var så dyra. Funderar på att sätta ett mål åt mig själv, som tex. att jag ska gå ner till 75 kg och då får jag köpa dem. Så jag har en liten morot för att gå ner i vikt. Just nu har jag som helt tappat bort träningen och tränar inte alls av någon anledning. Kanske kan denna morot göra så jag får upp glöden igen?
Titta vilket otroligt fynd jag gjorde på tradera! Detta presentkort buda jag in för utropspriset 400:-. Jag tjänade alltså hela 600 kr! Så nu får jag mig ett par nya glasögon för 400:-. Helt underbart! Det som var lite roligt var att det var inte vem som helst jag budade in detta presentkort av, utan det var skidåkaren Jesper Modin. Det är verkligen inte varje dag man budar in saker av kändisar, så det tyckte i alla fall jag var lite roligt.  Vilken solskenshistoria va? ;)