torsdag 7 juli 2011

Lyx Behandlingar!

Förra onsdagen valde jag att verkligen unna mig lite lyx i vardagen. Jag bokade in tre behandlingar på salongen Gossip. Passade på att unna mig ansiktbehandling och fotvård nu när hudvårdstjejen Maria har 20% under sommaren.

Ansiktbehandlingen jag valde:

Ansiktbehandling LYX, 100 min. 795:-
Lätt ryggmassage, rengöring, peeling, ånga, porrengöring, akupressur och massage över ansiktet, hals och dekolletage, ansiktmask, handmassage samt dag - och ögoncreme.

Sköna Fötter behandling jag valde:

Sköna Fötter LYX 75 min. 595:-
I fotvården ingår fotbad, avlägsnad av förhårdnad och liktorn. Fila och slipa nagelplattan, forma nageln och rensa kring nagelband. Välgörande massage över fot och vrist med peeling och fotmask. Avslutas med lackning av naglar.

Den behandling jag uppskattade mest av dessa två var helt klart fotvården, kanske för att jag var mest i behov av den. :0) Känner ni er också sugna på att unna lite extra vardagslyx, så passa på nu medan Maria har rabatt! Jag valde lyxbehandlingarna och inte de vanliga behandlingarna på grund av att de blev en så fin rabatt (278:-) och hur ofta annars unnar man sig en behandling för 795:- ?

Som avslutning på dagen så fixade jag mina naglar och denna dag ville jag ha något roligare än franskmanikyr. Detta blev resultatet:




Nä, om man skulle unna sig lite jordgubbar! :0)