lördag 15 oktober 2011

Ni har väl inte missat....

... denna underbara app - Vardagsmaten.se ?

Jag hittade den när jag hade tråkigt under mitt nattarbete och satt och läste en tidning som inte direkt är en favorit - Amelia! Pernilla Wahlgren tipsade om denna app för att underlätta vardagen! Efter att laddat ner den själv och tittat hur den fungerar måste jag säga att jag är imponerad, man sparar både tid och pengar. Vad mer kan man begära? Det är busenkelt!

3 skäl till att älska appen:

  1. Recepten är väldigt pedagogiska och det står klar och tydligt hur man ska tillaga maten. Känner man sig endå osäker på hur man ska tillaga maten så finns det en film om hur man tillagar maten som man kan titta på medan man lagar maten. Hur bra är inte det?
  2. När man planerat vilka måltider man vill tillaga under veckan, så går man till handla och prickar för det rätterna och sen fortsätter man till inköpslistan och där får man en utförlig inköpslista vad man behöver för att tillaga just det rätterna man valt. Helt underbart att man själv slipper börja skriva en inköpslista, vilket innebär att man sparar tid!
  3. Du väljer själv om du vill ha specialerbjudande relaterade till måltiderna du ska laga från antingen Hemköp eller Willys! Vilket är toppen, för det betyder att man sparar pengar!
Har du inte en android eller iphone telefon kan du titta in HÄR istället och se vad det är jag pratar om!